Gürün Ziraat Odası

Gürün Ziraat Odası > Haberler > KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN KÖY ZİYARETLERİ

KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN KÖY ZİYARETLERİ

Gürün Kaymakamı Reşit Özer ÖZDEMİR, Kurum Amirleri ile birlikte İlçemize bağlı Gökçeyazı, Konakpınar, Karadoruk ve Dayakpınar köylerini ziyaret etti. Köy Muhtarları ve Konakpınar Köyü Muhtarı aynı zamanda Ziraat  Odası Başkanı Hüseyin Aktepe’yi de ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyen Kaymakam Özdemir; ihtiyaçların giderilmesi için çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını belirtti.