Gürün Ziraat Odası > Haberler > Gurun ziraat odasi 2018 -2019 tarimsal yayim ve danismanlik hizmeti

Gurun ziraat odasi 2018 -2019 tarimsal yayim ve danismanlik hizmeti

Gürün Ziraat Odasının verdiği hizmetlerden biri olan  tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetinin 2018 -2019 üretim sezonunun  evrakları basta  Gürün Ziraat Odası başkanı sayın Hüseyin Aktepe tarım danışmanı sonat çetin tarım danışmanı Tuğba Polat tarım danışmanı Osman Kaçın tarım danışmanı Raziye Deviren tarafından Gürün İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde Bahadır Gülbudak beye teslim edilmiştir.

Yeni üretim sezonunda ki hedeflerimiz alternatif ürün denemeleri yapmak, tarla günleri düzenlemek ve çiftçilerimize ziyaretlerde bulunarak çiftçilerimiz yeni üretim sezonunda yardımcı olmaktır. Tüm çiftçilerimize bereketli bir yıl diliyoruz...